Personlig udvikling

Er du i det rette job?

Har du brug for at få stillet mere skarpt på din motivation for dit nuværende job?

Eller har du brug for støtte til at tage næste skridt ud i en ny jobfunktion?

Det handler om din personlige udvikling.

For at tage store skridt i livet, som eksempelvis en jobændring, kan det være en stor støtte, at blive hevet med op i helikopteren og få nye perspektiver på mulighederne. For der er masser af dem og DU kan pege på dem!

Der er flere veje at komme nærmere til dit næste skridt i din personlige udvikling:

Coaching giver dig mulighed for selv at italesætte tydelige mål, styrker og behov for dit fremtidige job eller din fremtidige tilværelse.

Coaching er til dig som gerne vil blive mere klar på egne præferencer og behov i dit liv. Og til dig som overvejer måske et karriereskift eller gerne vil finde mere motivation i dit nuværende job.

Se mere om coaching for dig her

Medarbejderudvikling gennem coaching er et stærkt redskab til at støtte medarbejdere til trivsel, udvikling, selvledelse og personlig vækst

Du får en hurtig tilbagemelding med et uforpligtende tilbud lige HER

 

DISC personanalyse er en klar og konkret vejviser for dig, som har brug for at få hurtigt overblik over dine personlige stærke kompetencer og dine udviklingspotentialer.

Analysen giver dig et fingerpeg om, hvilke områder du med fordel kan træne og hvor du bør være ekstra opmærksom på din egen adfærd. Du får fokus på, hvor netop dine personlige kompetencer matcher dine faglige kompetencer, og hvor du især har forcer at byde ind med?

DISC-analysen giver et enkelt og tydeligt billede af, hvor dine næste skridt kan trædes, hvis du ønsker at udvikle dig i din nuværende stilling, eller overvejer nyt job.

Med DISC-analyser sikres også en effektiv planlægning af interne  jobrotationer i organisationen. Med analysen kan du som leder matche jobfunktioner med de enkelte medarbejdere og dermed opnå højere engagement, produktivitet og trivsel i medarbejdergruppen.

En DISC-analyse er også et meget velegnet værktøj ved større organisationsændringer, eller som støtte til en opsagt medarbejder, der skal hjælpes videre til en ny karriere.

Analysen følges altid op ved en fortrolig coachingsamtale med Naja Amelung som er meget erfaren bruger af DISC-værktøjet og certificeret i både Thomas International DISC, samt DISCOVER -DiSC.

Læs mere om DISC-analyse

Share This