Om Naja Amelung

VELKOMMEN til AMELUNG-organisationsudvikling!

Jeg er Naja Amelung, ejer og drivkraften bag virksomheden, som tilbyder dig praksisnær og nærværende organisationsudvikling.

Min hands on erfaring sikrer, at du som kunde vil møde en autentisk og moden konsulent, som reelt har prøvet teorierne af i praksis, og ikke kun i kursuslokalet. Med mig har jeg stærke uddannelser og viden indenfor organisationsudvikling og formidling – men helt centralt er min personlige erfaring fra både leder-, medarbejder- og konsulentrollen, særligt fra den offentlige sektor.

Personligt byder jeg på et stort drive, en passioneret og positiv tilgang til opgaven og en ærlig og uhøjtidelig tilgang til dig som kunde. Jeg lægger stor vægt på det relationelle fundament i et samarbejde, hvilket giver mig det bedste udgangspunkt for at løse opgaven.

Jeg kender livet på ledergulvet og den slidsomme vej der kan være fra ide´til resultat. Derfor vil du som leder garanteres sparring i øjenhøjde og en sikker forståelse af typiske ledelsesmæssige udfordringer.

I min lederkarriere har ledelse af både ledere og store personalegrupper været min hverdag – og jeg har i en længere årrække lavet personale- og lederudvikling på konsulentbasis indenfor mange forskellige faggrupper.

Jeg har specifikt et stort kendskab til undervisningsområdet og det specialpædagogiske felt, og fagområder, hvor de “varme hænder” dagligt er i spil. Jeg har derfor grundig indsigt i både udfordringer og kultur, som præger disse arbejdspladser.

Begrebet organisationsudvikling dækker over et væld af områder og jeg er beriget med indsigt i mange af de udfordringer som både ledere og personalegrupper typisk møder, og som ofte er ens uanset fag. Alligevel påtager jeg mig udelukkende opgaver, som jeg specifikt har erfaring og viden om. Så sikres du som kunde, det bedste resultat!

Bag mig har jeg et team af inspirerende freelancekonsulenter, som springer til, når opgaverne får et omfang, hvor der kræves ekstra hænder.

Har du lyst til at mødes, så kontakt mig gerne på t:6165 9955 eller m:kontakt@najaamelung.dk

 

Min uddannelsesmæssige baggrund dækker bl.a.:

International certificeret coach

Systemisk proceskonsulent  v.  Rambøll/Attractor

Master i organisationsudvikling og ledelse v. Aarhus Universitet

Mediator Practioner v. Mediationscenter -Tina Monberg

Diplomuddannelse i journalistik v. Danmarks Journalisthøjskole

Læreruddannelse

Certificeret i DISC v. Thomas International

Certificeret i Extended DISC v. HR-Solutions

Certificeret i SDI-konfliktstile v. Potential

Naja Amelung
Share This