Få den sidste introduktion til DISC-personanalyse og forstå DISC -faktor C

Så har du (næsten)styr på teamets styrker og udfordringer.

 

C Compliance /tilpasningsevne:

 

Personer som tydeligt har C-faktoren i deres profil, er kendetegnet ved at være

  • Systematiske
  • Præcise
  • Logisk tænkende
  • Tilpasningsdygtige i fht. Regler
  • Forsigtig
  • Perfektionistisk

 

Når du møder personer med en tydelig C-faktor, kan du roligt regne med, at der er styr på detaljerne og at der bliver gået systematisk til værks.

Denne person har en særlig evne til at arbejde med et specialistfokus og vil derfor også forholde sig meget sagligt og kvalitetsbevidst til sit produkt –  og vil gøre alt for at undgå selv den mindste fejl. Så har teamet opgaver, som kræver høj koncentrationsevne og længerevarende fordybelse, kan personer med denne tydelige faktor være en god isbryder.

Personer med C, som styrende faktor er udprægede høflige, diplomatiske og vil sjældent lade sig rive med af følelser, men forholde sig behersket, logisk og rationelt til en problematik – og klø på for at få den løst til et 12-tal. De er gode til at tilpasse sig og vil sjældent forsøge at modarbejde organisationens normer og regelsæt.

Har du selv denne faktor, skal du have en opmærksomhed på at din detaljeorientering kan opleves som overdreven perfektionisme blandt øvrige teammedlemmer. Til gengæld skal teamet trække på de klare styrker, som denne profil har i forhold til at holde kvalitetsfanen højt.

 

Læs de  foregående DISC-faktorer her : D, I og S

Husk at sætte pris på alle de forcer, som de enkelte personprofiler i teamet byder ind med.

Sæt ord på jeres indbyrdes styrker, præferencer og udfordringer – og øv jer i at se forskellighed som en absolut styrke for jeres opgaveløsning!

De borgere/kunder, som I servicerer er lige så forskellige, som I er i et team – og har derfor stor gavn af jeres evne til at kunne se behov fra flere vinkler. Det understøtter jeres forskellighed i teamet netop!

Kunne I tænke jer at høre meget mere om profilerne og få en gratis introduktion til brug af DISC i jeres team eller ledernetværk – så kontakt mig på 6165 9955

Share This